За Магнумстоун

Фирмата “Магнумстоун” ЕООД започна своята дейност през края на 2003 г.

Като нова фирма използва последните технологии в производството на топъл регенерат в тясно сътрудничество с водещи фирми в бранша, като “Kraiburg” Германия и “Malatesta Pneumatici ” Италия.

“MagnumStone” произвежда гуми с марките: “SILVER WING”, “CENTER TYRE”, ”MAGNUM TYRE” ,“FERARRA” “BARI”, както за леки автомобили 13 , 14 , 15 цола така и за микробуси 14,15,16 и 17.5 цола. Фирмата е и дистрибутор на марките “MALATESTA” и ”RIVER”.
Гумите на топъл регенерат са направени със суровини от най-високо качество, а основата за тяхната направа са гуми на водещи маркови фирми.
Те са по-добри от гуми втора употреба, защото последните, приключвайки своя жизнен път са били свалени, тъй като не са отговаряли на изискванията, не само защото грайферите им са износени, но и защото с течение на времето същите се втвърдяват и това води до увеличаване на спирачния път.

Гумите на топъл регенерат са малко по-скъпи от гумите втора употреба, тъй като грайферът и страничните им части се възстановяват с помощта на високотехнологични машини, след което всяка една прецизно се проверява под налягане. Гуми топъл регенерат се използват не само в България, но и в Европа, където гумите регенерат покриват 13 % от продажбите на всесезонни и 25 % на зимни. Това означава около 35 000 000 гуми годишно.
Регенерираните гуми са с около 350 грама по-тежки от новите гуми. Това идва от страничните части, които покриват старите надписи, за да има гумата по-приятен естетически вид. При всички случаи този факт не влияе върху ходовата част на автомобила. Топлият регенерат е формено вулканизиране на гумата при температура около 150 С. Протекторът и страничният борд се изграждат от невулканизирани каучукови смеси. Изграждането на шарката и формата на профила се осъществява в съответната преса за гуми.

В световен мащаб регенерирането на гуми е напълно признато като висококачествена алтернатива на новите гуми , тъй като предлага сигурност,максимално ефективен пробег и изключително съотношение между цена и ефективност. Все по голям е броят на потребителите , които разкриват и оценяват положителния имидж на качествените регенерати, както и техните икономически и екологични предимства.

МагнумСтоун ЕООД, Бургас, ж.к. Славейков до бл. 69
тел. 0899 85 86 81, 0884 40 88 87